Сандра Бълок обяви, че спира да се снима в киното. Това

...
Сандра Бълок обяви, че спира да се снима в киното. Това
Коментари Харесай

Сара Бълок обяви, че спира да се снима в киното

Сандра Бълок разгласи, че стопира да се снима в киното. 

Това стана на промоцията на новия й филм, " Изгубеният град ". В лентата, която ще се прожектира в киносалоните от 25 март, вземат участие Чанинг Тейтъм и Брад Пит.

Бълок съобщи пред " Entertainment Tonight ", че не е сигурна какъв брой дълга отмора ще си вземе. Но посочи, че знае, че желае да бъде " на мястото, което ме прави най-щастлива ".

" Приемам работата си доста съществено, когато съм на фотоси. Искам обаче да бъда 24/7 с децата си и фамилията си. С тях ще бъда изцяло за известно време ", добави тя, предава " Дарик ".

Бълок е майка на 12-годишния Луис и на 10-годишната Лейла, които осинови като дребни. Тя желае да бъде до тях да им помогне да се оправят във всяка обстановка, изключително да ги направлява в така наречен " обществен календар ". Тя е доста прецизна с предпазването по време на пандемията. " Всички родители ме познават като лудата дама с пандемията. Те знаят, че децата им ще се върнат без Коронавирус, когато дойдат в нашата къща на посетители ".

Носителката на " Оскар " също разкри, че се вълнува от наличието на Луис и Лейла на премиерата, която за тях ще е първа. " Те ще влязат през задната врата. Въпреки че Лайла в действителност желае да мине по аления килим. Могат да си поканят и приятелче. Това ще бъде първия път когато излизат на сходно събитие след пандемията, и когато ще изпитат някакво възприятие за нормалност ", добави тя.

По време на изявлението, Бълок беше в компанията на Даниел Радклиф, който също взе участие в " Изгубеният град ". Той беше запитан кой е обичаният му филм с известната му колежка. " Много одобрявам " Докато ти спеше ". У дома го гледахме всяка Коледа. А " Скорост " просто е феномeнален, и поради нейната игра. Тя има страхотна кариера! ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР